onsdag, mars 28, 2007

Vackert väder

Nu är det en vecka kvar tills Pappan ska operera sin axel igen. Jag tycker synd om honom som inte blir bra, hoppas att det här hjälper honom. Samtidigt ska det bli mysigt att få sällskap de dagar jag är hemma, så jag slipper vara så ensam. Skönt nu när våren är på gång också. Vi kan vara ute och gå, fixa på tomten och åka på utflykter. (Eftersom han blir sjukskriven.) Men det kommer nog att bli lite jobbigt också eftersom han inte kommer att kunna lyfta Lilleman i början så får jag ta allt jobb med honom. Men det ska nog gå bra.

Vi var på mysigt familjefika i söndags. Kul att få träffa alla pappor också. Barnen röjde runt, även om de var förvånansvärt lugna, och vi mammor kunde sitta och fika och papporna fick springa till barnen om det var något. Vår son var inte helt oväntat på TVn 43 gånger och klättrade upp för stolar och fotpallar 68 gånger så pappan fick springa en del. Efter det åkte vi hem till mormor och morfar och myste i solen. Pappan tvättade bilen och Lilleman ville vara med och titta på. Själv satt jag och njöt i solen på altanen.

Känns lite trist att sitta inne i en bunker och jobba nu när solen tittar fram efter vintermörkret. Men imorgon torsdag ska vi vara ute och ha det skönt i värmen. Grannen J kommer över och fikar med W och O, vi kan nog sitta ute på altenen. Det ska bli trevligt. Vi har ju inte umgåtts så mycket men till slut tog jag mod till mig och frågade om hon ville komma över och det ville hon gärna. Hoppas inget barn blir sjukt.

Ikväll ska vi och lyssna på bandet som troligtvis ska spela på bröllopet. Hoppas att de är bra. M och E ska följa med så vi käkar en liten bit och stannar sedan och lyssnar. Det kommer dock inte att bli så sent eftersom Pappan har sin 13 timmars dag dan därpå. Lilleman och hunden sover hos mormor och morfar.

Det blir två nätter på raken eftersom jag ska jobba på fredag. Känns lite konstigt att han ska vara borta så länge från oss. Han kommer i och för sig vara med mig imorgon på dagen så det är värre för pappan som inte får träffa honom förrän på fredag kväll. Men vi ska inte klaga, vi som alltid har barnvakt, när det passar oss.

Inga kommentarer: