fredag, februari 23, 2007

Det blev inte så många barn som kom på lekkalas igår. Bara I och A, det är ju inte så lite i och för sig. Det var faktiskt ganska skönt. Barnen lekte för sig själva, var i Lillemans rum och kom ut ibland för att hänga lite hos oss vid fikabordet. Vi mammor fick faktiskt fika i ganska lugn och ro. Det har väl aldrig hänt. Det är klart att det hade varit roligt och L och L också hade varit där, men det verkar som om ungarna blir mer röjiga ju fler de är... Stackars L som precis blivit frisk och sedan träffade en kompis som senare började kräkas. Tänk om han blivit sjuk igen, det finns ju tydligen två kräksjukor...

Men Lilleman var i alla fall trött igår kväll, så han somnade fint i min famn och sov vidare i sin säng hos mormor och morfar. Jag jobbar ju idag, så då blir han ompysslad av mormor hela dagen. Och det kommer att bli samma sak nästa vecka.

Men nu är det skönt att det är helg. Nu ska jag verkligen försöka få inbjudningarna klara och kanske till och med börja med festprogrammen. I alla fall med framsidan.

Inga kommentarer: