måndag, februari 19, 2007

Måndag

Måndagar är bra, då brukar vi vara på öppna här i LH och röja. Idag var en av dagmammorna där igen så det var ganska mycket barn. Sångstunden är ju lite jobbig för Lilleman eftersom han är lite trött så där på förmiddagen. Dessutom är han ju van vid att man dansar med honom och han slumrar lite mot axeln, så att vara pigg och sjunga är lite ovant för honom. Alla andra barnen sjunger för full hals och gör alla rörelser medans Lilleman sitter och snuttar på sin napp och tittar med stora ögon på dem. Men sen när man fikar har han energi igen och mer får han av fikat. Idag lyxade till och med mamma till det och köpte kaffe och några kex där. Han var faktiskt nöjd med att sitta i mitt knä och sedan leka i lilla rummet, så mamma fick dricka sitt kaffe i lugn och ro. Samtidigt var dagmamman och alla hennes barn inne i stora rummet, men det märkte inte Lilleman som tur var. (Annars skulle han velat vara där oxå) Men när dom hade gått, då sprang han in dit och fortsatte springa. Fram och tillbaka, jagade bollar och blev jagad av mamma, sparkade på bollar och slog med klubban. Till slut var han så trött att han var tvungen att lägga sig på golvet och vila lite. Då tyckte mamman att det var dax att åka hem och äta och sedan sova. Och nu sover han.

Jag ska försöka passa på att bröllopsfixa. Det är lite jobb med inbjudningarna, men det är kul att göra dem själv. Jag hoppas att det kommer att uppskattas. Tänk om man hade mer tid till att hålla på och pyssla på det sättet, det skulle vara roligt.

3 kommentarer:

Anna sa...

låter som en rolig måndag!
lovely lovely.
kommer på torsdag om vi e friska.
lycka till med pysslet!
kramen!

MamsenRos sa...

Blev lite pyssel på kvällen. det tar tid, jag klipper, river, stämplar och embossar. (Shit, jag låter som värst proffset, det är jag inte) Snart är dom klara.

Kram

Anonym sa...

Värsta pysselverksta´n, men det låter jättekul!! Vi kommer på torsdag, är friska peppar, peppar....Så vi räknar med att förbli det resten av detta år = ) I längtar efter alla sina kompisar, han gör allt som kan liva upp tillvaron här hemma....som att BUSA hela dagarna....jag blir galen!! Idag har han hällt ut blomjord på golvet tre gånger....grrrrr!! Så han behöver verkligen röja med sina polare och få lite stimulans efetr alla sjukhusbeök och vistelser!! Ses snart! Kram AB